Videotips

Lær at tjene penge uden selv at være til stedeFørst efter godt 8 års om selvstændig faldt jeg over Robert Kioysakis Cash Flow Quadrant og fandt for alvor ud af, hvor vigtigt det er, ikke at satse hele sin fremtid på, udelukkende at bytte sin tid for penge.

Uanset om du er selvstændig, eller overvejer at blive det, så kan jeg på det varmeste anbefale dig at sætte dig ind i modellen og finde ud af, hvordan du kan bevæge dig fra "kun" at bytte din tid for penge til at tænke og arbejde smartere og skabe flere indtægtskilder.


Læse mere om Robert Kioysakis Cash Flow Quadrant.

Byg din forretning 15 minutter ad gangen


Hvis du har svært ved at finde tid til at opbygge din forretning og er frustreret over, hvordan du skal nå det hele, så prøv at dele din tid op i mindre bidder. 


10 eller 15 vedholdende minutter nogle gange om dagen vil føre til langt mere, end en time du aldrig kan finde. Giv dig selv lov til at gøre det i små skridt. Det er antallet der tæller - ikke hvor mange du tog på én gang.Er du gået i stå med din forretning?


Hvis du er forvirret over, hvad næste skridt er, hvilken retning du skal gå i eller hvem du skal i kontakt med, så risikerer du at gå i stå. Det kan være du har et mål, som er så stort, at det i dag virker uopnåeligt.


Et tip er, at fokusere på de små skridt, som du skal tage hver dag for på sigt at nå dine mål. Find også ud af, om nogle af de opgaver du skal løse skræmmer dig en lille smule og derfor holder dig tilbage?!


Du kan også finde en kollega eller sparringspartner, som du tror kan hjælpe dig og tage en snak med dem, så du kan komme videre.

Skab en god kultur i dit team


HR Chefen i Fårup Sommerland har delt sine tips til at skabe en god kultur blandt deres medarbejdere, for at sikre kundeoplevelsen. De vigtigste tips jeg tog med mig, som du måske kan bruge er:

  1. Passiv kontra aktiv hjælpsomhed
  2. Brok og hvad vi kan gøre ved det
  3. Ros hinanden mindst 3x om dagen
  4. Alle tæller lige meget
  5. Det er ikke produktet


En god kultur har stor betydning for jeres succes i teamet!

Få succes med Facebook grupper 


Har du i tvivl om, hvordan du skal få succes med at bruge grupper på Facebook til at forbedre din forretning? Få overblik over de forskellige typer af grupper og følg disse tips:


  1. Skab engagement ved at være vedkommende
  2. Fokusér på at skrive til "Du.." i stedet for om "Jeg..."
  3. Gør det nemt at være med.. Giv kun 2 valg
  4. Fortæl folk hvad du vil have dem til at gøre


Kast dig ud i det, og vær inddragende og deltagende. Og husk nu at give andre dét, som du gerne selv vil have.

Lær at holde af processen


Når du ved hvor du gerne vil hen og er utålmodig efter resultater, så kan det være lidt frustrerende i de perioder, hvor du ikke helt kan se, at dine aktiviteter giver pote.


Det er vigtigt, at du lærer at holde af processen og stol på, at når du gør de rigtige ting (dét har du kontrol over) så skal de ting nok ske, som du venter på (dét du ikke selv har kontrol over).


Du bestemmer f.eks. hvor mange mennesker du taler med om dit projekt, men du kan ikke bestemme hvordan de reagerer.

Rahbæk Business ©️ 2020